Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Summer must-haves: Essence Longlasting Eye Pencils

Καλωσήλθατε στο δεύτερο επεισόδιο της καλοκαιρινής σειράς του AnotherMakeupWorld, Summer must-haves! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πολύχρωμα μολύβια ματιών της Essence!Το προϊόν
Πρόκειται για ένα μηχανικό μολύβι, το οποίο περιέχει 0,28gr προϊόντος. Το κάθε μολύβι έχει το ανάλογο χρώμα στη συσκευασία του.


Η γνώμη μου
Καταρχάς, είναι πολύ βολικό για τον τρόπο αποθήκευσης των καλλυντικών μου το γεγονός ότι η κάθε συσκευασία έχει το αντίστοιχο χρώμα του προϊόντος που περιέχεται! Κάτι με το οποίο πρέπει να είστε προσεκτική είναι η πίεση που θα ασκήσετε, καθώς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή μου έσπασαν όλα. Θέλουν λοιπόν ελαφρύ χέρι, γιατί όπως θα δείτε στο χέρι μου έχουν έντονη απόδοση. Στο μάτι δεν έχουν τόσο έντονη απόδοση, χρειάζονται σίγουρα 3-4 περάσματα για να φανεί το αποτέλεσμα (το οποίο όμως τα δικαιώνει). 


Στην εσωτερική γραμμή του ματιού δεν έχουν καθόλου διάρκεια (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το χρώμα δεν γράφει καθόλου καλά, ακόμα και σε στεγνή εσωτερική γραμμή). Γενικότερα πάνω και κάτω από το μάτι όμως είναι αρκετά ικανοποιητική η διάρκειά τους (4-5 ώρες). Ίσως κατά τη διάρκεια της εφαρμογής να πέσουν ελάχιστα κομματάκια κάτω από το μάτι, αλλά τίποτα το φοβερό και μη-διορθώσιμο. 

Essence long lasting eye pencil (17 Tu-tu Touquoise)

Έχω 3 χρώματα, ένα τουρκουάζ (17 Tu-tu Touquoise), ένα βαθύ πράσινο (12 I Have A Green) και ένα σκούρο μωβ (16 Coolest Chic). Όλα τα χρώματα όπως μπορείτε να διακρίνετε στη φωτογραφία περιέχουν γκλίτερ, το οποίο όμως δεν φαίνεται στα μάτια. Είναι αρκετά οικονομικά και εάν θέλετε ένα μολύβι με χρώμα για να κάνετε μία "τσαχπινιά" στο μακιγιάζ σας, τότε είναι σίγουρα μία καλή επιλογή.

Essence long lasting eye pencil (12 I Have A Green)
Που μπορείτε να τα βρείτε & θα τα ξαναγόραζα;
Κοστίζει το καθένα 1,79. Πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center (τα αγόρασα από το κατάστημα της Ερμού), αλλά μπορείτε να τα βρείτε και στο CityAroma και ηλεκτρονικά (εδώ). Θα αγόραζα σίγουρα και άλλες αποχρώσεις, καθώς είναι αρκετά εύχρηστα και δεν με πειράζει να ανανεώνω το χρώμα.

Essence long lasting eye pencil (16 Coolest Chic)

Εσείς, τα έχετε δοκιμάσει;

Κωνσταντίνα

Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα παρακάτω μέρη, για περισσότερες ενημερώσεις ομορφιάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου