Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Summer must-haves: Αποσμητικά Sanex 0%

Καλωσήλθατε στην καινούρια, άκρως καλοκαιρινή σειρά του blog μου, την summer must-haves! Θα μιλάμε για προιοντα που θεωρούμε απαραίτητα το καλοκαίρι, είτε είναι για την περιποίηση, είτε για το μακιγιάζ μας! Θα ξεκινήσω λοιπόν με ένα απαραίτητο προϊόν για το καλοκαίρι (για όλους μας πιστεύω), το αποσμητικό, και πιο συγκεκριμένα τα αγαπημένα μου Sanex 0%.


Τα προϊόντα

Πρόκειται για ένα spray και ένα roll on, και τα δύο σε άσπρες συσκευασίες, με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Sanex. Η σειρά 0% δεν περιέχει αλκοόλ, αλουμίνιο και parabens, αντιθέτως τα αποσμητικά της σειράς είναι εμπλουτισμένα με το φυσικό μεταλλικό συστατικό allum, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τους δερματολόγους και προσφέρει τις αποσμητικές του ιδιότητες για πολλές ώρες!

Sanex Zero % Spray (extra effective)
Περιέχει ποσότητα 150ml και η τιμή του ανέρχεται στα 3,85€ (πάντα το αγοράζω σε προσφορά 1+1). Το χρησιμοποιώ το πρωί και μπορώ να πω ότι έχω μείνει εντυπωσιασμένη! Διαρκεί όλη μέρα και ακόμα και αν κάνω έντονες δραστηριότητες και ιδρώσω, δεν μυρίζει άσχημα (όπως λέει και το όνομά του, είναι έξτρα αποτελεσματικό). Δεν έχει σχεδόν καθόλου άρωμα, ίσα ίσα μία ελαφριά, πουδρένια μυρωδιά. 


Sanex Zero % roll on (normal skin)
Περιέχει ποσότητα 50ml και η τιμή του ανέρχεται στα 3,85€ (και αυτό το αγοράζω σε προσφορά 1+1). Δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το προηγούμενο, αλλά είναι το κατάλληλο αποσμητικό για μετά το μπάνιο, που χρειάζομαι κάτι με λιγότερη αποτελεσματικότητα, αλλά ενυδατικό. Ακόμα και για πρωινές εμφανίσεις όμως δεν με έχει αφήσει απογοητευμένη (για λίγες ώρες)!


Που μπορείτε να τα βρείτε
Τα αγοράζω από τα Hondos Center (που σχεδόν πάντα τα βρίσκω στις αντίστοιχες προσφορές που σας ανέφερα) και στα περισσότερα σούπερ μάρκετ.

Εσείς, τι έχετε δοκιμάσει από την Sanex;

Κωνσταντίνα

Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα παρακάτω μέρη, για περισσότερες ενημερώσεις ομορφιάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου