Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Golden Rose Velvet Matte κραγιόν

Ήρθε η ώρα που περίμενα τόσο καιρό! Τα Velvet Matte κραγιόν τα κοίταζα κάθε μέρα από τότε που ανακάλυψα την ύπαρξή τους στο site της Golden Rose. Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν απέκτησα 6 αποχρώσεις, οπότε πάμε να τα γνωρίσουμε!
Το προϊόν
Υπάρχουν συνολικά 20 αποχρώσεις (δείτε τις όλες εδώ), οι οποίες έρχονται όλες σε μπορντό συσκευασία. Το κάθε κραγιόν έχει 4,2gr προϊόντος και σχήμα καμπυλωτό, για να "αγκαλιάζει" τα χείλη. Κοστίζει 4 το καθένα και είναι paraben-free (αγοράστε τα εδώ).
Η γνώμη μου
Καταρχάς, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο στα υπέροχα χρώματα! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι μία τόσο οικονομική εταιρεία έχει τόσο όμορφα χρώματα στη συλλογή της! Όπως λέει και το όνομά τους, είναι απολύτως ματ. Έχουν διάρκεια 8-9 ώρες (!) και έντονη απόδοση με ένα πέρασμα.

Η σύστασή τους είναι λίγο ξηρή, αλλά τίποτα που δεν αντιμετωπίζεται με λίγο lip balm. Να τονίσω ότι είναι τόσο σταθερά, που ειδικά τις σκούρες αποχρώσεις τις φοράω χωρίς μολύβι χειλιών από κάτω! Ένα αρνητικό για μένα είναι το καμπυλωτό τους σχήμα: είναι πανεύκολο να κάνεις λάθος στο περίγραμμα των χειλιών. Θα προτιμούσα την κλασική μορφή που έχουν όλα τα κραγιόν, αλλά με την τόσο οικονομική τιμή θα ήταν τρελό να παραπονιέται κάποιος για αυτό. Απλά σας το αναφέρω!

Πάμε να δούμε τις αποχρώσεις που έχω (αυτές που δεν είναι σε μπορντό συσκευασία είναι δείγματα):


σημείωση: συγχωρείστε τα λαθάκια μου, ειδικά στα σκούρα κραγιόν, το καμπυλωτό σχήμα που λέγαμε...


Που μπορείτε να τα βρείτε; Θα τα ξαναγόραζα;
Στο i-beauty.gr στην τιμή των 4€ το καθένα. Περιττό να πω ότι μου αρέσουν τόσο πολύ, που θέλω και τις 20 αποχρώσεις (Εντάξει, πόσο όμορφο χρώμα είναι το 20;! Ανυπομονώ να χειμωνιάσει για να το χιλιοφορέσω!)!


Τα έχετε δοκιμάσει; Τι σας άρεσε περισσότερο από τα προϊόντα της Golden Rose;

Κωνσταντίνα

Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα παρακάτω μέρη, για περισσότερες ενημερώσεις ομορφιάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου